Unravel - már nincs messze a megjelenés

2016-01-11 12:00:35

Véleményem szerint ti is rengeteg fejmosást kaptatok már arról, hogy a videójátékok mennyire, de mennyire erőszakossá teszik az embert. Személy szerint sajnálattal hallom, mikor egy gyilkosságot az előtte megjelent és játszott játékra fognak. Itt egy ellenpélda!


 

Az Unravellel Martin Sahlin célja a játékosok bizonyos értelemben való megérintése. A főszereplő Yarny (aki nem mellesleg a férfi saját „kreálmánya”, aki egy kempingezés alkalmával kelt életre) célja a kapcsolatok előtérbe helyezése és megjavítása, a belőle kilógó szál pedig a szeretetet és kötődést hivatott jelképezni.

A következő, nemrég megjelent videóban a projekt céljának és megalakulásának elbeszélése mellett a helyszíneket is megcsodálhatjuk, melyek megválasztásában talán a Yarny születési körülményei játszottak közre.

Martin nagyon reméli, hogy sikerül megértetni az emberekkel a játék mondanivalóját. Az Unravel február 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, mindhárom platformra 20 dolláros (kb. 6000 Ft) áron.

Benneteket is sikerült megfognia az eddig látottak alapján?

vissza