Uncharted 4 - ismét csúszik egy kicsit

2015-12-24 10:00:28

Amennyit hallottunk és láttunk mostanában Nathan Drake legújabb kalandjáról, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül mondható, hogy talán a legjobbnak ígérkező PlayStation-exkluzív játék.


 

 

Egyre nagyobb szerepet kapnak az utóbbi időben különféle platformok exkluzív játékai. Remekül sikerül majdnem mindegyik, ám a fejlesztők nem nyugszanak, tudják, hogy mindig van jobb. Nos, egyenlőre az Uncharted 4-nél szebbet biztosan nem tudunk mondani, de hogy jobbat tudunk-e, kiderül a megjelenés után. A The Game Awards 2015-ön bemutatott új karakterrel egybekötött videó, a promó kép, a teaser, majd az ezzel beharangozott előzetes megérkezte után egy negatív hírrel állunk elétek: Az eddig fixnek hitt március 18-i dátumot törölték.

Jelenleg a csapat célja, hogy április 26-ra elkészüljön a játék. Mint kiderült, rengeteg nagyobb dolog van még, melynek kivitelezésére nem elegendő az idő március 18-is, és természetesen a legjobbat akarják nyújtani, így halasztásra került sor. Túl sokat hála az égnek nem kell várni, mivel alig egy hónapról van szó, de mivel az eredeti terv az idei ősz volt, elszomorít a hír.

vissza
Legolvasottabb cikkek