Újabb KOTOR játék lehet készülőben a BioWare Austin stúdiójában

2017-04-11 21:49:25

Hoppá, hoppá, új KOTOR a láthatáron?!


 

Az egész sztori Liam Robertson-nel kezdődött, aki - mint bennfentes - azt állította, a BioWare Austin, ami egyébként a Star Wars The Old Republic MMO készítésének céljából alakult, egy új Knights of the Old Republic-on munkálkodik. Elmondása szerint tisztában van vele, hogy a stúdió határozatlan ideig kizárólag Star Wars játékokon dolgozik majd. Jelenleg is egy KOTOR „remake-en” ügyködnek, bár egyelőre nem tudja, kiadásra szánják-e. Bár több konkrétumot nem közölt, Robertson kijelentette, tiszta lappal indulnak, ami az új kánonhoz való kötödésre enged következtetni.

star wars kotor

Jason Schreier (Kotaku) természetesen egyből lépett a pletykára és elmondta, hogy a BioWare Austin valóban egy KOTOR prototípussal játszott, egyelőre nem kapott zöld utat és fejlesztés alatt sem áll. A cég egy teljesen új IP-n dolgozik, melyet várhatóan az E3-on fednek majd fel. Véleménye szerint nem e Star Wars az aktuális projekt.

Bár a pletyka elég megalapozatlan, és ha a stúdió nem is egy új KOTOR-on, de valami újon dogozik, ami valószínűsíthetően Star Wars, már önmagában nem rossz...

vissza