Újabb egyszerű pénzszerzési lehetőség a GTA 5 online szekciójában

2018-08-03 19:42:00

Nem is oly' rég megérkezett a legújabb nagy frissítés a Grand Theft Auto Online világába, mikor is a különféle bizniszek körét az éjszakai klubokkal gyarapították a fejlesztők, hozzátenném, nem kis sikerrel. Bár mindennek csakpár hete, a játék azóta is folyamatosan gazdagodik. Ezúttal ismét egy Red Dead Redemption-szökevényt kaparinthatunk meg, ha csatlakozunk a szekcióhoz.

Maude Eccles-től bizonyára többen is kaptatok SMS-t, vagy Email-t, melyben különféle célpontokról informálja a játékosokat. Nos, őket lokalizálva, majd likvidálva/élve elszállítva (rajtatok múlik) pénzjutralomban részesülhetünk. Ha ezt néhányszor megismételjük, a térképen megjelenik egy kincsesláda, melyet kinyitva a RDR hírhedt kőszekercéjét vehetjük kezeink közé, hasonlóan a tavaly év végéhez, mikor az arany revolverrel játszhattuk el ugyanezt.

Ám ez még nem minden... egy bizonyos (25-ös) kill streaket elérve 250 ezer dollár üti markunkat, ami néhány gyilkolásért cserébe igencsak bőkezű jutalomban mondható, nem beszélve arról, hogy a későbbiekben a RDR 2-ben is használhatjuk a fegyvert.

vissza