Újabb adag részlet érkezett a Crytek készülő lövöldéjéről (videó)

2017-08-06 21:15:52

Az elgondolás nem sokat változott, de a stratégia fontosabb szerepet kapott a Hunt: Showdown-ban.


 

Egy új fejlesztői naplóban részletezi a csapat, miként is jutott idáig a Hunt: Showdown fejlesztése a 2014-es bemutatkozás óta. Austintól egészen Frankfurtig kellett ehhez költözni, és a játék nem mindig volt olyan, mint most!

A kezdetek kezdetén a Hunt: Showdown egy teljesen más projektként alakult, más címmel és már előfeltételekkel rendelkezett. A munkálatok a Crytek Texas állambeli stúdiójában indultak Hunt: Horrors of the Gilded Age néven. Mindez egy a csapatjátékot előtérbe helyező shooternek készült, mely félelmetesen hasonlított a Valve Left 4 Dead-jére. Zombik és különféle természetfeletti lények hordájával szembe kerülve, barátainkkal karöltve kellett túlélni a hullámokat. Egy pályával egyébként a 2014-es E3-on be is mutatkozott, valamint az idein is mutatott magából egy keveset.

Ugyanezen esztendő egy későbbi szakaszában az amerikai stúdió leállt, szinte szó szerint úgy csúszott végig a rendezvény padlóján, hogy aztán augusztusban Frankfurtban letelepedjen. Ez persze a csapat átszerveződésével járt, mi azt jelentette, a vadászat nem lehet többé ugyanaz, mint volt. Ez a döntés, valamint a gárdával való megegyezés egy rettentően nehéz folyamat volt. Vagy a projekt készségei igazodnak a társulathoz, vagy a fejlesztőké a játékhoz...

Májusban meg is kaptuk a bejelentést, készült a Hunt: Showdown! A játék ma is tartja a maga groteszk, 1800-as évekbeli formáját, a horrorért pedig egészen a Louisiana-öbölig menetelünk, ahol aztán mint kiderült, a motiváció egészen más formát öltött. Ahelyett, hogy szövetségeseinket segítenénk, velük is versenyezhetünk egy-egy pontért a jutalom érdekében. A rosszfiúk likvidálása és az izmok dolgoztatása helyett a lopakodásé és a környezet javunkra váltásáé a főszerep.

A Hunt: Showdown egyelőre nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, azonban azt tudni, hogy a leszámolás PC-n veszi kezdetét.

vissza
Legolvasottabb cikkek