Új Zoolander 2 vírusvideó, a felismerhetetlen Kristen Wiig-gel

2016-01-24 15:47:05

Amerikában pár héten belül már vetítik a mozik Ben Stiller új filmjét, a Zoolander 2-t. Most pedig újabb vírusvideóval hype-olják.


 

Volt már kamu interjú a zseniális és #1 férfi modellel (Derek Zoolander aka Ben Stiller), volt már jó pár vírusvideó és legalább kétszer ennyi kép meg közösségi média hype, most pár héttel az amerikai megjelenés előtt pedig készítettek egy újabb vírusvideót, mert a marketingesek szerint azzal lehet majd jól eladni a jegyeket.

A videóban megismerhetjük a film egyik főszereplőjét, a Kristen Wiig által életre keltett Alexanya Atoz-t, aki egy igazi hamisíthatatlan szépség szakértőt alakít kiemelve azon manírokat és jellemzőket, amik jókora borsot törnek a szakmabeliek orra alá. Az arcfelvarrástól, ajakfeltöltéstől mosolyogni és beszélni is képtelen szétmaszkírozott Kristen Wiig-re alig lehet ráismerni - hogy szép-e, azt döntse el mindenki a videó után.

A Zoolander-nek egyébként kint a lehetőségek országában igen nagy fantábora van, mégis IMDb-n 6,6 ponton áll Ben Stiller filmje. Természetesen a 2. részt is a tréfarépát rágcsáló Stiller rendezi, ráadásul egy izgalmas színészgárdád sikerült összeállítania: Benedict Cumberbatch, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Macaulay Culkin (igen, az a Macaulay Culkin aki elintézte a betörőket karácsonykor, kétszer) (miért nem raktad az ő képet a hírképre? amúgy ha karácsony, akkor Kevin - V).

Itthon csak március idusán mutatják be a filmet, Amerikában már február 12-én láthatják az érdeklődők.

Aztán majd kiderül, megérte-e Benedict Cumberbatch ezen szerepe miatt is halasztani a Sherlock 4. évadát.

vissza
Legolvasottabb cikkek