Új, nyílt világú AAA játékon dolgoznak a Forza Horizon fejlesztői Maverick Games néven

2023-01-10 17:33:00

A Maverick Games neve bizonyára senkinek nem cseng ismerősen, ami nem is csoda, hiszen a stúdió csak nemrég alakult. A hivatalos bemutatkozás megtörtént, a javarészt PlayGround Games-veteránokból álló csapat pedig be is jelentette első projektjét.

A stúdió feje a Forza Horizon játékok korábbi rendezője, Mike Brown, de a PlayGroundból Matt Craven (technológiai igazgató), Tom Butcher (ügyvezető producer), Gareth Harwood (tartalomigazgató), Fraser Strachan (audiodirektor), valamint Ben Penrose is követte. Ezen kívül Harinder Sangha (Sumo Digital Lemington) és Elly Marshall (EA) is csatlakozott hozzá, de aktívan toboroznak továbbra is.

Brown elmondta, a Maverick célja, hogy olyan stúdióvá váljon, melyet imádnak az emberek, de a fejlesztők számára is szeretnének egy olyan otthont létrehozni, ahol mindenki kreatív, innovatív, és nem utolsó sorban önmaga lehet. Hivatalos weboldalukon többet is megtudhattok róluk, és a közösségi média elérhetőséket is megtaláljátok ugyanitt.

A stúdió nem kevés alapfinanszírozást is szerzett már, és be is jelentették, dolgoznak egy prémium minőséget képviselő, nyílt világú játékon, mely konzolokra és PC-re egyaránt megjelenésre kerül. 

vissza