Új Need for Speed és Battlefront is lesz az EA Play-en

2017-03-23 21:20:25

Autókat és rohamosztagosokat is láthatunk majd.


 

Januárban már kiderült, hogy az Electronic Arts idén is saját show-val készül, így kihagyja az E3-at, azaz az Electronic Entertainment Expo-t, melyre egyébként idén bárki válthat jegyet. A Microsoft tervei már napvilágot láttak az eseménnyel kapcsolatosan, most azonban az EA saját rendezvényén feltűnő projektekről derültek ki információk.

star wars battlefront

A hivatalos weboldalon felbukkant poszt szerint leginkább az új Need for Speed és Star Wars Battlefront játékokra fókuszálnak majd, ráadásul mindkettő játszható lesz a résztvevők számára. A fejlesztők elmondása szerint utóbbi egy sokkal mélyebb, egyjátékos kampánnyal bővülő epizóddal folytatódik. Ezen kívül a sport sem marad figyelmen kívül, a Madden NFL 18 és a FIFA 18 is bemutatkozik, de a UFC és NHL is fejlesztés alatt áll.

need for speed

Az EA hozzátette, a következő hónapban több címet is felsorolnak majd, melyeket láthatunk az eseményen, ám további részleteket nem közölt. Az EA Play egyébként június 10. és 12. között zajlik majd, mindössze pár nappal az E3 előtt. A jegyek április 20-ától érhetők el.

vissza