Új jelenetek a Harry Potter spinoff-ból - amerikai Roxfortok

2016-01-31 08:32:32

Idén novemberben mutatják be a Legendás állatok és megfigyelésük c. filmet J.K. Rowling tollából. A filmből eddig csupán egy rövidke ízelítőt láthattunk, most pedig a stáb betekintést nyújt a forgatásokba és ezzel együtt új jeleneteket is megmutatnak.


 

2016 nem csak játékok terén izgalmas, de a családi mozik is nagyobb hangsúlyt kapnak, mint tavaly. Az év minden szegletében lesz legalább egy animációs vagy élőszereplős családi mesefilm. Csak felsorolás szintjén a legizgalmasabb filmeket olvasd át biztos te is találsz valamit, ami érdekel: Pete és a sárkány, Ice Age: Collision Course, A kis kedvencek titkos élete, Moana, Szenilla nyomában, Legendás állatok és megfigyelésük, Angry Birds: A Film, Zootropolis-Állati nagy balhé, Kung Fu Panda 3, A dzsungel könyve, Trolls, Midnight Special stb.

A fenti listából talán a legizgalmasabb mégis a Legendás állatok és megfigyelésük, ami kedvenc varázslónk, Harry Potter világába kalauzol minket vissza. Ezúttal a változatosság kedvéért Amerikában ismerjük meg a varázslóinkat és ezzel együtt új Roxforthoz hasonló intézményt is láthatunk majd, ilyen lesz: Ilvermorny, Mahoutokoro, Uagadou és még számos másik, amik a 11 db. varázslóképző iskolák közé tartoznak.

Az alábbi videóban megismerhetjük a főbb karaktereket, méghozzá a színészek mesélnek róluk és megtudhatunk egyet s mást a sztoriról, na meg persze a varázslatos világról is.

[embed]https://www.facebook.com/imdb/videos/10154038916778949/[/embed]

 

Mi várjuk a filmet, ahogy az első valódi trailert is. Ti hogy álltok J.K. Rowling új agyszüleményéhez?

vissza