Új játékon dolgozhat a Naughty Dog?

2022-09-05 18:52:00

Sokak örömére nemrég megjelent a The Last of Us Part I, mely rengeteg toplista élén rajtolt már az első napokban. Az alapjáték önmagában is zseniális volt, ennél fogva szinte előre elkönyvelhető volt a siker, a Naughty Dog harmadik személyű nézetes klasszikusa körül azonban most egészen más téma kering: egy teljesen új IP.

A felújított változat egy koromsötét épületében fellelhető egy faliújság telis-tele rajzokkal, melyek mindegyike egy-egy koncepciós rajz szerepét is betöltheti. A különféle fantasy-karakterek, misztikus lények és varázslatos beállítások egyesek szerint a stúdió egy következő címét ábrázolhatják. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a Naughty Dog jelenleg min ügyködik, egyedül az év elején belengetett The Last of Us multiplayer projektről tudunk, de nem lenne idegen tőlük, hogy egy meglévő játékukban leplezzenek le egy következőt. A Uncharted 3 egy easter eggje például még a hivatalos bejelentés előtt rámutatott a The Last of Us-ra, így nem elképzelhetetlen, hogy hasonló helyzet áll fent most is.

Egy másik nyom, mely utalhat e fantasy projektre, az a stúdió vezető kocepciós művészének, Hyoung Taek Nam-nak ArtStation-oldala, melyre hasonló témában kerültek fel képek korábban. Persze ezek alapján még nem vehetünk semmit készpénznek, de nekem személy szerint tetszene, ha a Naughty Dog ismeretlen vizekre evezne, és e témában is alkotna valamit a közeljövőben.

vissza