Új előzetest kapott az F1 22

2022-06-01 12:20:00

A Codemasters hosszú évek óta fejleszti a Formula-1 szériáját, és évente adnak ki egy újabb illesztést a sorozathoz a rajongók számára. Ez idén sem változik, azonban a céget felvásárolta az Electronic Arts, aminek következtében a játék már a kiadóóriás alatt jelenik meg. Ennek első változásait az idei epizódban láthatjuk, ami bőven túlmutat azon, hogy a címet lecserélték az F1 2022-ről F1 22-re.

A frissen megjelent előzetes nem csak a játék grafikai állapotát hivatott megmutatni, de betekintést nyerhetünk az aszfaltcsíkok változásaiba, illetve megpillanthatjuk a teljesen új Miami International Autodrome versenypályát is. Ha pedig hihetünk az előzetes ígéreteinek, a MyTeam mód is átesik egy ráncfelvarráson, újabb lehetőségeket adva a játékosok kezébe. A szokásos fizikai újításokat is megkapjuk idén, a mesterséges intelligencia még jobban fog alkalmazkodni a játékosokhoz, az autók irányítása még realisztikusabb lesz, ami a valós Forma-1-ben bekövetkezett szabályváltoztatásoknak köszönhetően egy teljesen új élményt nyújthat. Ennek fokozása érdekében a játék mostantól támogatni fogja PC-n a VR eszközöket. A formula autós bolyongást a pályákon pedig az F1 Life hivatott megtörni, ami egy közösségi élményként szolgálhat, a frissen bekerülő szuperautók kiállítása mellett.

A játék megjelenésére már nem kell sokat várni, ugyanis július első napján érkezik jelen és múlt generációs konzolokra, valamint személyszámítógépekre. Ha pedig valaki idén még nem szeretne bizalmat szavazni az első igazi Electronic Arts F1 játéknak, akkor jövőre is megteheti, ugyanis a kiadó már bejelentette az F1 23-at.

vissza