Új előzetesen a Total War: Three Kingdoms

2018-08-13 19:47:00

A Total War: Three Kingdoms már első ránézésre is rettentő szimpatikusnak tűnt, bár valószínűleg ebben a kínai kultúra iránti szeretetem is nagy szerepet játszik. A SEGA nemrég kiadott egy új előzetest, szeretetünk pedig csak nem akar csökkenni... Akarjuk! Most!

Az in-game engine anyag a kapmány térképének fontosabb földrajzi helyeit kívánja felvezetni egy-egy jelenettel megspékelve, mely lássuk be, igencsak jól fest. A játék egyébként a történelem egyik legvéresebb, legkegyetlenebb időszakát meséli el, mikor is az országot három részre szakította a Shu , a Wei, és a Wu dinasztia csatározásai.

Bár játékmenetet nem láthatunk, az előzetes alapján sokkal élénkebb színvilágra számíthatunk a széria korábbi részeihez képest. A szabálytalan hegységek, valamint a buja zöld erdők is az ország szinte páratlan topográfiáját kívánják szemléltetni. Kétféle kampányt játszhatunk, a hagyományos történelmi mellett egy "Romance" koncepciót is kapunk, mely a képességekre helyez majd hatalmas hangsúlyt, és melyet a Romance of the Three Kingdoms novella ihletett. A megjelenés 2018 elején esedékes.

vissza
Legolvasottabb cikkek