Új, bővített játékmenet előzetesen az Evil west

2022-06-20 17:29:00

Nem is olyan rég számoltunk be róla, hogy új előzetest, és pontos megjelenési dátumot kapott a Flying Wild Hog lövöldéje, az Evil West. A játék már akkor is rendkívül bolygatta a fantáziánkat, és én személy szerint mindig is úgy gondoltam, nem kapja meg a megérdemelt figyelmet...

Örömünkre szolgál, hogy most egy újabb, bővített, több, mint 10 perces játékmenet-részletbe kukkanthatunk bele, mely alapján sokminden tisztázódik, rengeteg részletet szemügyre vehetünk. A videó telis-tele van boncolgatnivalóval, mutatom:

Először is leszögezném, hogy számomra úgy fest, a játékmenet egy érdekes keveréke a közel- és távolsági harcnak. Bár első blikkre egy hardcore lövöldének tűnt, az akcióban nagy szerepet kap a "kézitusa". Még ha nem is láttunk sok kombót, ennek segítségével fogjuk a környezetet felhasználni a kár maximalizálására, például lándzsákba, tüskékbe lökhetjük ellenfeleinket. 

A videóban a fegyverek egy nagyobb részét is megpillanthatjuk, és az is kiderül, hogy elég fejlett karabélyokkal lesz dolgunk. Ezekhez természetesen néhány elektomos kesztyűhöz hasonló, kisebb hatótávú eszköz is társul, ami azonban engem leginkább foglalkoztat, az a fejlesztés, a harcban rejlő további lehetőségek. 

A játék felépítése meglehetősen árkádszerűnek tűnik, korlátozott harcterek, lineáris haladás, világos célok. Természetesen a bossharcok sem maradnak ki az előzetesből, ebbe is bepillanthatunk, tehát e részlet elég jól összefogja az Evil West milétét. A megjelenés szeptember 20-án esedékes PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series X/S-re.

vissza
Legolvasottabb cikkek