Úgy tűnik, kihagyja a régi konzolokat a Fallen Order 2

2022-05-01 17:47:00

A VentureBeat riportere, Jeff Grubb új állítása szerint a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása 2023-ban jelenik meg újgenerációs konzolokra.

Grubb Grubbsnax oldalán beszélt a legújabb hírről, amit a folytatásról hallott. "A Star Wars Jedi 2 csak jelen generációs lesz, azaz PS5, Xbox Series X/S, és persze PC" - mondta Grubb. "Az egyik ok, amiért ezt megtehetik, az az, hogy csak 2023-ban jelenik meg. Ez a játék most már biztosan nem jelenik meg 2022-ben".

Grubb arról is beszélt, az új generációra való összpontosítás "előnyeit" is szemléltette, hisz a korábbi generáció elhagyásával "nem kell aggódniuk amiatt, hogy megpróbálják átívelni ezeket a generációs vonalakat". "Egyszerűbb elhatárolódni a több millió PS4-től és Xbox One-tól, amikor 2023-ban már lesz olyan időszak, amikor a Series X beszerzése nagyon könnyűn lesz és amikor már tényleg rendben lesz a PS5 beszerzése is" - folytatta Grubb. "És akkor teljes mértékben kihasználhatod ezt, és csinálhatsz valami olyat, ami újdonságnak tűnik."

Még januárban, amikor megerősítették, hogy egy új Star Wars Jedi játék készül, az EA azt is bejelentette, hogy a Respawn Entertainment egy stratégiai játékon és egy first-person shooteren dolgozik.

A Fallen Order rendezője, Stig Asmussen ismét átveszi a következő Star Wars Jedi játék irányítását. A lövöldözős játék fejlesztését pedig Peter Hirschmann veszi át, aki az eredeti Star Wars Battlefront játékok executive producere volt.

A Star Wars-stratégiai játékért egy új stúdió felel majd Greg Foertsch vezetésével, aki korábban az XCOM-ot fejlesztő Firaxisnál dolgozott, és a Bit Reactor-ral fog együttműködni, ahol Foertsch a vezérigazgató. A Respawn a produceri oldalt, míg a Bit Reactor a fejlesztést fogja vezetni.

vissza