Turbo Golf Racing – újabb remek autós-labdás játék a láthatáron

2022-06-12 10:37:00

Nekem személy szerint mindig is tetszett, hogy a Psyonix nem tömte tele a Rocket League-et ilyen-olyan minijátékokkal, szimplán csak kapura kell lőni kocsikkal a labdát. Persze, vannak modok, melyek különféle versenypályákkal és akrobatikus elemekkel bővítik a meccseket, de sosem gondoltam volna, hogy látok valaha játékot, ami összekeveri a Rocket League-et az árkád versenyzéssel... Pedig a Hugecalf Studios Turbo Golf Racingje pont ilyen!

A Turbo Golf Racing nyolcfős online megmérettetésekkel kecsegtet, ahol – mint a golfban – mindenki a saját labdáját ütögeti a lyuk felé. Aki először célba talál, az nyer. Érdekessége azonban, hogy a rakétagyorsítókon felül is fegyverek és különféle erősítők is rendelkezésünkre állnak. A Rocket League-ben azt szerettem mindig, hogy a bonyolultság legmagasabb szintjét is a csapatmunka és az összhang adja meg, ettől függetlenül a Rumble mód is tudott kellemes órákat hozni az életembe. Kíváncsian várom, miként működik a dolog a Turbo Golf Racingben, és hogy kifizetődő lesz-e itt az a sok óra a Rocket League-ből.

A Turbo Golf Racing demója már elérhető a Steamen, de a korai hozzáférés megjelenési dátumát is elárulták a Future Gaming Show keretein belül: augusztus 4.

vissza
Legolvasottabb cikkek