Túl nehéz a Back 4 Blood? Nem csak te gondolod így!

2021-11-15 17:40:00

Immáron több, mint egy hónapja, hogy megjelent a Back 4 Blood, a Left 4 Dead egyfajta szellemi utódjának is tekinthető projekt, melynek bár a rajtja nem hozta az elvárt szintet, azóta elég tisztességes játékostábort sikerült maga köré vonzania. A kooperatív zombis lövölde szerény véleményem szerint is remek móka, a nehézségi szinttel tudnék vitatkozni, és az interneten fellelhető információk szerint nem is én vagyok az egyetlen.

Bár vannak, akik tagadják, a játék bizonyos pontokon rendkívül kiegyensúlyozatlan. Vannak, akik már a The Body Dumpnál, vagy a The Crossingnál elakadtak, és a segítségkérő posztokra adott válaszok alapján maga a Turtle Rock is tisztában van e problémával. A stúdió elmondása szerint több lépcsős eljárás során javítják a hibákat, és bár pontosan nem fogalmazták meg, mi okozza a nehézségeket, foglalkoznak már vele.

A visszajelzések alapján folyamatos belső vizsgálatokat tartanak, és fokozatosan javítják is a hibákat, és érdemes figyelembe venni, hogy elsősorban az online játékra fókuszálnak, de később egy offline tréning is érkezik egy frissítéssel. Hozzátették azt is, hogy a nehézségi fokozatot sokan kihívásnak tekintik, és speedrun rekordokat kísérelnek meg felállítani, mely abból áll, hogy minden cél nélkül végigfutnak az egyes pályákon, hátrahagyva a csapattársakat. Ennek kiküszöbölésén is ügyködnek már. A javítások mellett azonban az elkövetkezendő hónapokban tartalombővítésre is számíthatunk.

vissza
Legolvasottabb cikkek