Trailer-t kapott a Black Ops III zombi módja

2015-07-10 15:22:10

A 4 személyes co-op mód mellett a Treyarch meglep minket egy zombi móddal is a várhatóan november 6-án megjelenő Black Ops 3-ban. A Comic Con-on leplezték le a kedvest, amely külön kampányként, saját történettel fog megjelenni a játékban és a '40-es évekbe kalauzol minket. Korhű fegyverekkel lövöldözhetünk majd kedvünkre, emellett kapunk speciális képességeket, mi több, élhetünk a rágógumi vásárlás lehetőségével is. A sztoriról még szinte semmit nem lehet tudni, de idővel mindenről lekerül a lepel. Addig is íme az előzetes:

Plusz egy érv a játék mellet, hogy az eddigi legmélyebb, legösszetettebb sztorit fogja kínálni a rengeteg élmény mellett. A csaták a Földön fognak zajlani és a kampányt, akár 3 baráttal karöltve is végigjátszhatjuk.

Mi több, a Juggernog Edition-t megvásárolva szert tehetünk a szokásos dolgok (mint a Season Pass vagy fémdoboz) mellett egy, a játékban szereplő Perk-a-Cola gépet ábrázoló minihűtőre. Legalább nem kell megszakítani a játékot, hogy kimenjünk a konyhába egy hideg üdítőért, bár mindezt csak akkor, ha hajlandók vagyunk rászánni 290 dollárt a projektre...

call-of-duty-black-ops-3-zombies-shadows-of-evil_screenshot_20150710081241_6_nfh

Aki pedig nem bírja ki november 6-ig, és rendelkezik PS4-gyel, az augusztus 19-én bevetheti magát a bétába.

Mit szóltok, tetszeni fog az új rész vagy maradtok a klasszikusoknál?

vissza