Trackmania Turbo - megjelenési dátum és 2 videó

2016-02-06 14:00:28

A klasszikus, 2004-es Original változat sokak szívébe benőtte magát, köztük az enyémbe is, így érthető, hogy a Ubisoft miért is öl bele munkát további részekbe.


 

A Trackmania Original 2004-ben landolt a polcokon. Több különös ismertetőjegye volt e résznek, melyből reméljük minél többet meghagynak a folytatásban is. Gondolunk itt például a hibázáskori azonnali retry-ra, a saját pályák készítésére, a fejlesztői rekordok megdöntésére és még sorolhatnánk. Azóta több epizód is jelent meg, köztük a Sunrise Xtreme, a Nations Forever és a második rész 3 alcíme is, idén pedig a Turbo c. felvonás következik. Különféle pletykák szerint 4 új helyszínt és 200 pályát sorakoztat majd fel. A legújabb információk szerint március 24-én startol majd, szóval nem kell sokat várni. A másik jó hír, ha ez nem lenne elég, hogy a Ubisoft két új videóval is meglepett bennünket a játékmenetből, melykben ráadásul a 360 fokban való körbenézésre is felkínálja a lehetőséget:

Ne feledjétek, a megjelenés tehát március 24-én esedékes PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokon. Nektek melyik korábbi rész a kedvencetek?

vissza