Total War: Warhammer - íme az első trailer

2015-07-17 16:44:21

A Total War-sorozat és a Warhammer fantasy világának találkozása egyszerűen fenomenális, ami persze nem véletlen, hiszen az előbbi hatalmas csatái, és utóbbi világa, illetve szereplői tökéletesen összeillenek. Mint azt már megtudtuk, e játék csak első része a trilógiának, így bőven számíthatunk még ezen kívül is meglepetésekre. A trailer-ben amúgy feltűnik a mágia is, ami eddig nem alkotta részét a Total War játékoknak, de panaszra nem lehet okunk, hiszen ez nem azt jelenti, hogy nem is passzol hozzá. Íme tehát a sokat emlegetett előzetes:

Korábban pedig már az játék első részleteivel együtt gazdagodhattunk egy szintén fantasztikus trailer-rel. Információk szerint többezer harcost iránííthatunk majd a csatatéren, melyek között nem lesz hiány „gigantikus szörnyek, repülő lények, legendás hősök” hadából sem.

Persze az idei E3-as treaser trailer is nagyot ütött:

A The Creative Assembly elindított egy videósorozatot is, melyben a játékban szereplő egységeket fogják bemutatni. Az első részt már nézhetjük is, melyben a Demigryph mutatkozik be. Többet nem is árulunk el róla, íme a videó:

A megjelenésről még nincsenek pontos információk, de valamikor 2016 folyamán kapjuk meg a játékot. Nem mellesleg július 30-án pedig megnézhetjük "élesben" a játékot.

Imádjuk, hogy a Total War játékok mindig meg tudnak lepni valami újjal, nem merülnek ki az ötletekből.

vissza