Tölthető az Epic Mega Sale negyedik, egyben utolsó ingyenes játéka

2022-06-09 17:55:00

Bár az Epic Games Store már a kezdetektől fogva osztogatja az ingyen játékokat csütörtökönként, az elmúlt négy hétben különösen is érdemes volt figyelni a váltakozó kínálatot, ugyanis, a vasárnapig tartó Epic Mega Sale keretein belül négy nagyobb projekttel lepték meg a nagyérdeműt. Kezdve a Borderlands 3-mal, a Bioshock: the Collectionön át egészen a Wolfenstein: The New Orderig terjedt a lista, az utolsó héthez érkezve pedig ismét egy közönségkedvenc került terítékre.

A Blindside Studios műhelyében készült, 2019-ben kiadott Maneaterben cápaként küzdhetünk a túlélésért. Az akció-RPG kalandokat kínáló projekt a cápánk és Scaly Pete között kialakult ellentétre fókuszálva mesél el történeteket, melynek során kölyökből csúcsragadozóvá nőjük ki magunkat. Scaly Pete mellett azonban más, hatalmas veszélek is leselkednek ránk a nyílt óceánban, úgyhogy nem árt odafigyelni...

A Maneater egészen június 16-ig marad ingyenes az Epic Games Store-ban, őt aznap a Supraland váltja, melyet talán a Portal, a Zelda és a Metroid játékok keverékeként lehetne a legjobban jellemezni.

vissza
Legolvasottabb cikkek