Már tölthető az Epic Mega Sale harmadik ingyenes játéka

2022-06-02 17:38:00

A menetrend szerint újra elérkezett a csütörtök, így új ingyen játék vált elérhetővé az Epic Games Store-ban. Ahogy az elmőlt hetekben már "megszokhattuk", nagyobb címekkel kecsegtet az áruház, ugyanis nagyban zajlik a Mega Sale, melynek keretein belül négy héten keresztül AAA címekkel kedveskednek a játékosok felé. Az első héten a Borderlands 3-at zsebelhettük be, míg az elmőlt hét napban a Bioshock: The Collection volt terítéken, a harmadik projekt pedig a MachineGames műhelyéből 2014-ben kigurult Wolfenstein: The New Order.

Bár kétlem, hogy volna olyan köztetek, aki ne hallott volna még a játékról, elmondanám, hogy széria talán legjobb epizódjáról beszélünk, melyben B.J. Blazkowicz eredettörténetét ismerhetjük meg, miközben eszméletlen tempóban darálunk. A beszerzés a szokásos módon zajlik, be kell lépni az Epic Games Store-ba, és az áruházon belül hozzáadjuk könyvtárunkhoz. Ezt egészen jónius 9-ig tehetjük meg, ekkor váltja őt a következő, egyben utolsó nagy ingyen cím.

Az Epic Mega Sale egyébként június 16-ig zajlik, és akár 75%-os kedvezménnyel is bezsebelhetünk játékokat ennek keretein belül, mi több, visszatért a 25%-os kedvezményes kupon is, melyet minden 14,99 dollárt meghaladó projekt esetében felhasználhatunk.

 

vissza