Tokyo Mirage Sessions #FE - harcolj popsztárként

2016-05-07 17:22:53

A Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition tartalmazni fog egy zenei lemezt, egy művészeti könyvet, egy letöltőkódot plusz tartalmakhoz, dalszöveg kártyákat és matricákat.


 

A Tokyo Mirage Sessions #FE egy csapat japán tinédzser, köztük a középiskolás diák Itsuki Aoi, barátja Touma Akagi és a popbálvány Tsubasa Oribe életét követi figyelemmel. Mikor egy horda Rémkép megtámadja Tokiót és elrabolja Tsubasat, ő és Itsuki félelmet nem ismerve visszaveri őket a Fire Emblem karakterek Chrom és Caeda segítségével és kiszabadulnak az Idolasphereből. Mikor visszatérnek a valós világba felkeresi őket a Fortuna Tehetségkutató Ügynökség – a világ titkos védelmezői a Rémképek ellen – és megbízzák őket, hogy pusztítsák el az ördögi erőket egyszer s mindenkorra.

A történet előrehaladtával a játékosok felfedezhetik a különböző témákra, mint például fotózás vagy televíziózás épülő Idolasphereket, ahol összecsaphatnak a Rémképekkel a taktikus, körökre osztott harcokban. Kihasználva az ellenfelek gyengéit a Fire Emblem sorozat ihlette „kő-papír-olló” fegyverrendszerrel plusz sebzést vihetsz be, ami Sorozatokhoz (Sessions) vezethet: kombinált támadásokhoz, ahol csapattársaid követik támadásaidat és tovább fokozzák a sebzést. A harci lehetőségek tovább bővülnek, ahogy harcosaid új különleges támadásokat és képességeket tanulnak, még több opciót adva a stratégáknak, hogy látványos csapásokat bevetve tarolják le ellenfeleiket.

A stílusos kaland során a játékosok az eredeti japán szinkronnal (angol felirattal) és az Avex által készített eredeti japán zenékkel élvezhetik a modern, ördögi Rémképek által megszállt Tokióban játszódó alkotást.

Tokyo Mirage Sessions__FE.0.0

A Tokyo Mirage Sessions #FE június 24-én egy limitált Fortissimo Edition formájában is kapható lesz, ami tartalmazni fog egy művészeti könyvet, egy zenei lemezt, dalszöveg kártyákat, matricákat és egy kódot az összes tervezett letölthető tartalomhoz. A három csomag külön is megvásárolható lesz a Nintendo eShop kínálatából, amik plusz küldetéseket és karakter kosztümöket tartalmaz a teljes Tokyo Mirage Sessions #FE élményért.

vissza