Titanfall 2 - videón Northstar, Legion és Tone

2016-08-31 20:46:36

A Titanfall második részének megjelenése is egyre jobban a nyakunkon van, a fejlesztők pedig egy új előzetessel rukkoltak elő.


 

A játékban összesen hat játszható titánt kapunk majd, melyek közül Ion-t és Scorch-ot már ismerhetjük, a kardforgató Ronin pedig már a bejelentéskor is jócskán felkavarta a port. Így hát Northstar, Legion és Tone körül forogtak már csak kérdőjelek, egészen a mai napig. A Respawn egy új videóban már őket is reflektorfénybe helyezi.

A stúdió emellett a játék hivatalos blogján egy-egy rövid leírást is ad mindegyikükről: Míg Tone a szó szoros értelmében szemétté lövi ellenségeit, Ronin szeret a kardjával hadonászni. Northstar a repülés és a precizitás mestere, Ion pedig rettentő sok energiát egy fegyverbe összpontosítva eltöröl mindent a harctérről. Scorch a nyers erő híve, Legion viszont a "mini"gun barátja.

A Respawn bejelentése szerint az első részből már ismert Angel City pályát tartalmazza majd az első DLC. Az előrendelők három nappal korábban férnek hozzá a tartalmakhoz, később azonban mindenkinek ingyen elérhetővé válnak. A Titanfall 2 október 28-án debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

vissza