Titanfall 2 - részletesen bemutatkoznak a titánok

2016-09-06 19:22:04

Az Electronic Arts és a Respawn hat új előzetessel lepte meg a közönséget a Titanfall 2-vel kapcsolatosan.


 

Nemrég írtunk róla, hogy az EA bemutatta a három eddig nem látott játszható titánt is nemsokára megjelenő lövöldéjéhez. Akkor egyetlen videóba sűrítve csodálhattuk meg mind a hatot, ezúttal viszont külön-külön videón mutatkoznak be a monstrumok. Ennek eredményeképp sokkal több információval gazdagodtunk mindegyikükről, bár a nagyvonalas leírást már a múltkor megtette a stúdió.

Az Electronic Arts szerint a második rész jobban teljesít majd elődjénél, ennek oka pedig a közönség megnövekedése a jelenlegi generációs konzolok megjelenésének és a multiplatform-nak köszönhetően. Eltérően az első epizódtól, ami a Microsoft platformjaira jelent meg, a folytatás PC és Xbox One mellett PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az újdonságok közül a legfontosabb mégis a történet-orientált kampány mód. Mindemellett Devin Bennett elmondta, az új rész sokkal jobban feltárja a pilóta és titán közti összhangot és kötést, ami a mozgásban és a harcban meg is mutatkozik majd.

A Titanfall 2 október 28-án jelenik meg az előbb már említett platformokra, bár az EA/Origin Access programban egyelőre nem vesz részt.

vissza
Legolvasottabb cikkek