Titanfall 2 - néhány info a sebességgel kapcsolatban

2016-09-26 19:35:21

Mivel a Titanfall 2 bétája PC-n nem volt elérhető, a játékosok előtt igencsak nehéz kérdés áll: vajon fut-e majd a kívánt sebességgel otthon.


 

A Respawn néhány kérdésre most válaszolt e témakört illetően. Többen érdeklődtek utána, hogy FPS korlát nélkül válik- játszhatóvá a projekt, Drew McCoy elmondása szerint pedig ezt később mindenképp meg szeretnék valósítani, ám az eddigi tesztek ez ügyben nem túl biztatók. Emellett megerősítette, hogy a cross-platform nem lesz támogatott és bár hozzáfűzte, hogy PC-n Origin-en keresztül jelenik majd meg, ez nem indokolja a nemleges választ, azonban mint kiderült, még nem teljesen kizárt a dolog. Ti mit szólnátok, ha konzolos barátaitokkal együtt tudnátok játszani?

Ahogy már korábban is szó volt róla, a játékosok rettentő részletességgel állíthatják majd be a grafikai effekteket, mi több, a célzás közbeni mélységélesség kikapcsolása a konzolos változatokban is elérhető lesz. A Respawn listáján szerepel még az aim assist és a boost-ok tiltása a privát meccsekben. Továbbá életbe lép egy 1v1 mód, amit akkor érhetsz el, ha Mountain Dew-t iszol...(?)

A Titanfall 2 október 28-án debütál PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, pontosan egy héttel a Battlefield 1 megjelenése után.

vissza