Tintahal invázió: A Splatoon túllépte az 1 millió eladott példányt - Több ezer új játékos jelenik meg a csatatéren minden nap

2015-06-24 11:52:05

A Nintendo behúzta a hálóját és örömmel jelenthetik be, hogy hatalmas kapásuk volt, újabb mérföldkövet értek el. A Wii U-ra megjelent Splatoon ugyanis túllépte az 1 millió eladott példányt világszerte. A statisztikák alapján több, mint 230.000 dobozos és digitális példány kelt el Európában, több mint 368.000 Japánban, 476.000 Amerikában és további 20.000 Ausztráliában.

“Öröm látni, hogy ennyi játékos verseng az internetes csatákban a Splatoon május 29-i megjelenése óta.” - mondta a Nintendo of Europe elnöke, Satoru Shibata. “Örülünk, hogy ez az új Wii U-exkluzív alkotás ennyi játékos fantáziáját megragadta Európa-szerte, idén pedig még több exkluzív címet hozunk el Wii U és Nintendo 3DS platfomokra egyaránt.”

A Splatoon többjátékos módjában két négyfős csapat küzd meg egymással és igyekszik a pálya minél nagyobb területét befedni csapatának színes festékével. A játékosok tintahallá változva saját festékfoltjaikba merülve még gyorsabban haladhatnak, falakon mászhatnak fel és nehezen elérhető helyekre juthatnak el.

Szerintetek is izgalmasan hangzik?

vissza