The Witcher 3: Wild Hunt - jön a GotY Edition?

2015-12-25 16:14:34

Mint azt már hallhattátok, a CD Projekt Red játéka lett idén az év legjobbja, ennél fogva már-már természetesnek gondoltunk vele kapcsolatosan egy ehhez méltó kiadást is.


 

 

Mostanában már nem csak e díjat elnyerő projekteket adják ki minden kiegészítővel együtt, de ha már az év játéka lett, kapjunk is hozzá egy Game of the Year Edition-t. A jó hír, hogy híresztelések szerint az elképzelés már megszületett!

A francia Amazon-on ütötte fel a fejét a The Witcher 3: Wild Hunt eme kiadása, méghozzá megjelenési dátummal együtt: a leírásban február 5. szerepelt, amiből arra merünk következtetni, hogy addigra a Várva várt Blood and Wine DLC is megjelenik, melynek debütálásával kapcsolatosan egy késést már bejelentettek. A sztorit egyébként több, mint 20 órával megtoldó kiegészítő csomagról már képeket is láthattunk, köztük egy feljegyzést, melyre az alapjátékon belül bukkantunk rá.

the-witcher-3-goty_0903D4000000825128

Mindezzel kapcsolatosan hivatalosan még nem lett megerősítve semmi, azonban ha tényleg 50 eurós árcédulát kap a kiadás (konzolokon), eléggé meglepődnénk, de nem rossz értelemben. Mindenesetre mi már várjuk a további információkat és esetleges bejelentéseket!

vissza