The Witcher 3: Wild Hunt - bemutatkozott az 1.12-es frissítés

2016-01-17 14:06:53

A CD Projekt Red játéka nagyon beférkőzte magát a szívünkbe és a PC-nkbe, illeve konzolunkba. Immáron 8 hónapja, hogy megjelent, de még mindig ontja a kiadó a tartalmakat.


 

 

Egy ilyen kaliberű és méretű projektnél szinte elvárhatatlan a hibamentesség, de tény, hogy a CD Projekt Red nem állt messze tőle és ennél már csak közelebb kerül ezen állapothoz. Még ha egy kicsit úgy is tűnik, hogy a The Witcher 3 eltűnt a Föld színéről, nem így van. Igaz, egy időre kevesebbet hallatott magára, most viszont megint nagy a sürgés-forgás körülötte, hiszen egyes híresztelések szerint nemsokára érkezik a GotY Edition (hiszen a tavalyi év játékáról beszélünk), márpedig ha ez igaz, akkor a Blood and Wine sincs messze, ami állítólag az alapjátékot is felülmúlja majd.

Ezúttal viszont nem efféle tartalomról van szó: megérkezett az új patch. Az 1.12-es verziószámot viselő frissítés január 11-én rajtolt minden platformon. A mintegy 70 változtatást hozó tartalom a játékmenet mellett a küldetésekre és a Hearts of Stone DLC-re is kihatással van: többek között a Wild Rose Dethorned achievement és a Scavenger Hunt: Wolf School Gear küldetés javítása. A teljes lista itt található meg.

Nektek mi a véleményetek a The Witcher széria folytatásáról? Vagy jobban várjátok a Cyberpunk 2077-et?

vissza