The Witcher 3: Blood and Wine - trailer és részletek

2016-05-10 17:10:56

9 nap híján egy éve, hogy megjelent a trilógia Ríviai Geralt történetét lezáró, befejező része, de még mindig letehetetlen. Hát még ezután! Még a hónapban jön a második DLC!


 

Május 19-én debütált a The Witcher 3: Wild Hunt, melyhez azóta 16 ingyenes és egy fizetős DLC jelent meg. Ez utóbbi jó néhány órával megdobja a játékidőt és jócskán feldobja a történetet. Mint azt már mindenki tudja, készül egy második nagy kiegészítő is, mely 30 óra plusz szörnyirtást jelent, mint a Hearts of Stone. Korábban már voltak utalások a megjelenési dátummal kapcsolatban, viszont most hivatalosan is meg lett erősítve: május 31-én irány Toussaint! A bejelentéshez egy előzetes is dukál, mely csak fokozza az izgalmakat:

 

Igen, igen, bőven megállná a helyét egy önálló játékként is a maga idejével, de ha az alapokhoz viszonyítunk, érthető, hogy miért nem aprózzák el. Egyes pletykák szerint 90 új küldetést, 20 új szörnyet, eddig nem látott mechanikákat és fegyvereket, illetve mutációkat is kínál a Blood and Wine, na meg persze el ne felejtsük a grafikai fejlesztéseket!

the witcher 3 blood and wine

A kiegészítő 9.490 forintos áron lesz elérhető, az Xbox One-osoknak viszont csak digitális formában, mint a Hearts of Stone. A dobozos változatok mellé jár két gwynt pakli, a Nilfgaard és az Északi Királyságok (ez összesen 154 lapot jelent). Emellé zsetonokat is kapunk, illetve szokásához híven, magyar feliratozással érkezik. Érdekesség, hogy eldönthetjük mely felületen aktiváljuk a csomagot (GOG, Steam, vagy Origin).

vissza