The Thaumaturge – izometrikus RPG a The Witcher remake stúdiójától

2023-03-06 17:31:00

A Fool's Theory, mint stúdió bizonyára többetek számára is ismerősen csenghet. Amellett, hogy olyan projektek fejlesztésében vesznek/vettek részt, mint az Outriders, a Divinity: Original Sin II, vagy a Baldur's Gate 3, ők dolgoznak a The Witcher első részének felújításán is.A csapat vezetője egyébként Jakub Rokosz, aki korábban a CD Projekt Rednél a The Witcher 2 és 3 munkálataiban is küldetéstervezőként vett részt.

Na, ez a stúdió fejleszt egy The Thaumaturge címre keresztelt izometrikus RPG-t is, mely a 20. század eleji Varsó egy alternatív változatában játszódik. E valóságban az okkultisták salutoroknak nevezett szellemlényeket idéznek meg és parancsolnak nekik saját céljaik elérése érdekében. Minden szellem saját képességekkel bír, mi pedig ezeket használva vághatunk bele az amúgy körökre osztott harcokba.

Az előzetes információk alapján főhősünket több irányba is fejleszthetjük majd, ezen irényok pedig különféle utakat nyitnak meg egyes problémák megoldása során. Az izgalmakat tovább tetézik az erkölcsi alapú döntések, a látványért pedig az Unreal Engine 5 felel. 

A megjelenés dátumát egyelőre nem közölték, de a fent látható előzetest és némi információt már közzétettek a játék hivatalos honlapján.

vissza