The Surge - Dark Souls nehézségű posztapokaliptikus sci-fi?

2016-03-01 12:30:10

Megérkeztek az első képek a Deck13 sci-fi akció-RPG-jéhez, a The Surge-höz. Alapvetően a történet nem különleges, de olyan harcrendszerrel tálalják a készítők, ami bármelyik hardcore RPG fanatikus szívét megdobogtatja. Mit kell tehát tudni a játékról?

 

A The Surge helyszíne egy olyan jövőbeli Föld, ami az összeomlás szélén áll. A gyorsuló technológiai fejlődésnek és a környezett túlzott kihasználásának köszönhetően az emberi civilizáció haldoklik. Ebbe a borús hangulatú világba csöppen a játékos, ahol a sok agresszív roboton kívül érdekes combat system is várja.

Először is, főhősünk rendelkezik egy exoskeletonnal, ami az alapja a felszerelésünk fejlesztésének. Miközben az ellenséggel harcolunk, kiválaszthatunk konkrét testrészeket, ahova tetszőlegesen illeszthetünk be armort és fegyvereket saját exoskeletonunkon. Persze a legjobb cuccok a legveszélyesebb ellenfeleken lesznek megtalálhatóak. Nagy bossfightokra és sok káromkodásra kell készülni! A játék PX.re, Xbox One-ra és Ps4-re lesz elérhető. Nézzétek meg képgalériánkat a játékról:

vissza