The Medium – negyedórás gameplay érkeztett a Bloober Team horrorjából

2021-01-05 18:16:00

A Bloober Team neve bizonyára ismerősen cseng a horrorrajongók számára, elvégre olyan címek köthetők a stúdióhoz, mint a Layers of Fear, a Blair Witch, vagy az Observer: System Redux. Legújabb projektjük egy pszichológiai horror, a The Medium, mely január végén érkezik, a megjelenés előtt azonban közzétettek egy majd' negyedórás játékmenetet, melyben a környezetre, a képességekre és a különböző perspektívákra vethetünk egy kisebb pillantást.

Főszereplőnk egyszerre fedezi fel a valós és spirituális világot, mindezt egy osztott képernyős rendszerben, ahol párhuzamosan követhetjük a történéseket. A sztori folyamán zökkenőmentesen taszigálnak majd bennünket egyikből a másikba, a bejelentett információk szerint a cselekvés harmadrészt a való-, harmadrészt a szellemi, és harmadrészt mindkét kozmoszban egyidejűleg zajlik majd. Marianne számos pszichés képességgel rendelkezik, ezek segítségével kell majd átküzdenünk magunkat az akadályokon a Niwa szálloda rejtélyének megoldásához, de más helyszínek (pl. az Old Fort) is szerephez jutnak. 

Fő ellenfelünk, a The Maw szintén képes utazni a világok között, így Mariannet mindkét éterben követni tudja, ám látható fomában csak a szellemvilágban jelenik meg. A realitásban láthatatlan, azonban vak, így ott csak hallására támaszkodhat. Hangját egyébként Tory Baker kölcsönzi.

A The Medium, a Bloober Team eddigi legnagyobb, és legambíciózusabb projektje január 28-án jelenik meg PC-re és Xbox Series S/X-re. Az előrendelés már él, a Steamen, az Epic Games Store-ban, valamint a Microsoft Store-ban elérhető, és a debut napjáig 10% kedvezménnyel zsebelhető be. További részletekért látogassatok el a www.themediumgame.com weboldalra.

vissza
Legolvasottabb cikkek