The Medium – eszméletlenül erős, élőszereplős előzetes érkezett

2021-01-14 18:40:00

Nemrég számoltunk be a The Mediumhoz érkezett, majd' negyedórás gameplay videóról, mely önmagában is képes volt megdobbantani szívünket a horror, amivel azonban most álltak elő a fejlesztők, az valami eszméletlen! Egy élőszereplős, két és fél perces videó gördült ki a műhelyből a Platige Image közreműkődésével, mely lenyűgöző részletességgel kelti életre a játék egyedi atmoszféráját. A szereplők között feltűnik Marianne, a főhős, Thomas, egy rejtélyes idegen, egy lélek, kit Sadness-ként emlegetnek, és a The Maw, a főellenfél.

Tomasz Bagiński, a díjnyertes író és ezesetben kreatív producer kifejtette: "A The Medium egy igen erős, naratív gerinccel megáldott játék, így nagyon fontos volt számomra, hogy kik is a szereplők, illetve milyen hangnemet kapjanak. Leginkább a történet érzelmi vonalára támaszkodtam, hiszen ez volt a feladat,  de közben igyekeztem minél több fordulatot titokban tartani, elvégre a forgatókönyvvel egy bizonyos hangulatot kellett megteremteni, nem pedig mesélni vele." Bagiński egyébként korábban olyan játékok kisfilmjeiért is felelős volt, mint a The Witcher 3, a Cyberpunk 2077, de a Microsoft és a Ubisoft egyes projektjeit is ő vette kezelésbe. 

A The Medium január 28-án kerül megjelenésre, PC-n (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store) és Xbox Series S/X-en. A játék PEGI 18-as "M for Mature" besorolást kapott.

vissza