The Last of Us 2 - egyelőre nincs fejlesztés alatt

2015-09-23 10:17:16

Mint, ahogy arról már korábban beszámoltunknemrégiben Josh Scherr száján szaladt ki egy árulkodó kifejezés, amely lényegében megerősítette, hogy készül a Naughty Dog nagy sikerű túlélő horrorjának, a The Last of Us-nak a második felvonása. Zavart viselkedéséből mindenki levághatta, hogy kínos helyzetbe hozta magát egy olyan információ kiszivárogtatásával, amelynek nem ott és nem olyan formában lett volna helye. Mivel nem ez volt az első szikra, ami kipattant ennek kapcsán, már szinte biztosra vehető volt, hogy termelésben van a játék. Az eddigi spekulációknak azonban útját szegte egy friss nyilatkozat...

A Naughty Dog kreatív direktora, Neil Druckmann egy interjú keretében rakta tisztába a dolgokat, melynek kapcsán elárulta: egyelőre nem áll fejlesztés alatt a The Last of Us 2. Elmondása szerint az Uncharted 4 fejlesztési munkálatainak indulása előtt valóban brainstormingoltak a The Last of Us folytatásán, illetve egy prototípus elkészítésében is részt vett a csapat, a fókuszt azonban áthelyezték Nathan Drake legújabb kalandjaira, így a másik cím egyelőre a tervezőasztal fiókjában pihen.

Mivel egy hatmilliós eladásokkal büszkélkedő slágercímről van szó, valószínűleg nem hagyja majd folytatás nélkül a stúdió, de jelenleg parkolópályán tartózkodik ez a projekt, szögezte le Neil Druckmann.

 

vissza
Legolvasottabb cikkek