The Division - ezek a kilátások a második évre

2017-03-09 19:30:01

A Siege-hez hasonlóan a The Division is kap Year Two bővítést.


 

A Massive Entertainment, a Ubisoft egy stúdiója nemrég jelentette be új Avatar játékát, azonban a jelenlegi projekteket sem teszik süllyesztőbe. A pletykák igaznak bizonyultak, a Siege-hez hasonlóan a The Division is bővül egy második éves tartalommal. A projektnek bár volt egy mélypontja, a folyamatos javítások meghozták gyümölcsüket és viszonylag hamar visszanyerte a játékosokat. A Year Two keretében két új, ingyenes expanziót kapunk.

tom_clancys_the_division_5-wallpaper-1024x576

Az első kiegészítő nyáron debütál és az eseményeken, a ranglistán és az aktivitáson alapszik. Egy másik lényeges dolog, hogy a játék megkapja a loadout-okat, így lehetőségünk nyílik gyorsan váltogatni kedvenc felszereléseink és fegyverkombóink között. Julian Gerighty továbbá elmondta, különféle teljesítmények elérése jelölésre kerül. Ezek között lesznek hosszú-, rövid-, de középtávú eredmények és statisztikák is.

A második bővítés még jóval messzebb van, viszont sokkal jobban tartalom-orientált lesz, bár ő sem hoz sztori kiegészítést. Egyelőre nem igazán tudnak olyan küldetésekkel előállni, melyek tökéletesen illeszkednek a the Division RPG jellegéhez. A Ubisoft továbbá bejelentette, aki március 9. és 16. között bejelentkezik a játékba, 200 prémium kredit jutalomban és egy emote-ban részesül az egy éves jubileum keretében. Egy 3 napos időszakban (március 9-11.) pedig kétszeres XP-t zsebelhetünk be.

Kicsit kiábrándító, hogy sztori bővítést nem kapunk, de kárpótoljon, hogy e tartalom ingyenes formában érkezik. A loadout-ok megjelenése már jó ideje szükségeltetik, bár egyelőre ennek mikéntje nem ismert. A The Division egyébként nemrég kapta meg a Last Stand DLC-t és egy hatalmas Xbox One akció is életben van!

vissza