The Day Before – 2023-ra halasztották a megjelenést

2022-05-05 18:15:00

A The Day Before bizonyára senkinek nem ismeretlen cím, aki valamennyire is jártas a videojátékok világában. A 2021-es első pillantás óta a Steam legtöbbet kívánságlistára helyezett játékává nőtte ki magát, mai nem véletlen, hiszen sokan 3 közkedvelt cím, a The Division, a The Last of Us és a Day Z keverékekénk is emlegetik.

A tervezett megjelenés idén nyárra, egészen pontosan június 21-re esett volna, a fejlesztők azonban nemrég bejelentették, több időre van szükségük, és 2023-ra halasztották a debütálást. Természetesen ennek indokát is kifejtették, melynek hallatán már nem is vagyunk annyira szomorúak: "Érezve és megértve a felelősséget, mellyel szembesülünk, hatalmas hálával a szívünkben, örömmel jelentjük be, hogy a The Day Before átáll az új Unreal Engine 5 technológiára! A játék új megjelenési dátuma 2023. március 1." 

A The Day Before már a tavalyi bemutatón is elképesztően festett, az Unreal Engine 5-re való átállás pedig még tovább emeli nem csak a vizuális, de a nyílt világú élményt is. Korábban beszámoltunk már róla, hogy e motornak rengeteg előnye van, ami az open world funkciókat illeti. A CD Projekt Red is ezt fogja használni a következő The Witcher játék alapjaként, de a Black Myth: Wukong és a S.T.A.L.K.E.R. 2 is áttért már rá.

vissza