The Callisto Protocol – megérkezett a launch előzetes

2022-11-18 17:35:00

Pontosan két hét választ el bennünket az év egyik talán legjobban várt játékának megjelenésétől. A horror-rajongók izgalmas hetek elé néznek az év végén, illetve a jövő év elején, hiszen december 2-án érkezik a The Callisto Protocol, januárban pedig a Dead Space Remake taszítja félelembe a világot. 

A Striking Distance Studios elérkezettnek látta az időt, hogy közzétegye a játék megjelenési előzetesét, mely nem csak vérben és belsőségekben, de akcióban is jócskán bővelkedik. A majd' 2 perces anyag egy tömény adrenalinlöketként is szolgálhat a péntek estére, és azt hiszem, bátran kijelenthetem, illetve felszólíthatok mindenkit, hogy ha ma csak egy videót néztek meg, ez legyen az! 

Az előzetes alapján a színészi alakítások is zseniálisak, és néhány ismerős arc is feltűnhet a képsorok között. Személyes kedvencem a The Boys-ból is ismert Karen Fukuhara, de a Transformers-filmek sztárja, Josh Duhamel, illetve Sam Witwer is szerephez jutottak. Külön érdekességként említeném meg, hogy a videóban felcsendülő Kings Elliot számot (Lost Again) direkt a játékhoz írták.

Ha valaki esetleg nem lenne tisztábana  történet alapkoncepciójával, elmondanám, hogy 2302-ben járunk a Jupiter halott holdján, a Callisto-n, ahol a Black Iron börtön sötét borzalmait kell feltárnunk. 

És ha valaki szeretne ráhangolódni a megjelenés előtt a játékra, érdemes lehet meghallgatnia The Callisto Protocol: Helix Station podcastet, mely előzményként szolgál a játék eseményeihez, de az Engineering Horror dokumentumsorozatból is csemegézhettek.

Ne feledjétek tehát, december 2: The Callisto Protocol megjelenés!

vissza