Szerdáig ingyenes az Insurgency - örökre megtarthatjuk

2018-08-14 20:22:00

A New World Interactive egy egészen szokatlan módját választotta annak, hogy népszerűsítse egy nemsokára megjelenő projektjét. Még 2014-ben került palettára az Insurgency, melyet bár sokan pont a Counter Strike: Global Offensive-hez hasonlítottak, és emiatt is pontozták alul, azóta nem igazán nevezhető ismeretlen címnek.

A csapat alapú FPS lövölde igen nagy hangsúlyt fektet a realitásra, ennél fogva például nem regenerálódik életünk, ha pedig egynél több találatot kapunk, jó eséllyel spectatorban végezzük. A soron következő DLC a Snadstorm, mely szeptember 18-án kerül megjelenésre, a fejlesztők pedig úgy gondolták, a népszerűsítés érdekében 2 napig ingyen kínálják fel az alapjátékot.

Az Insurgency Steam-oldalára lépve, illetve a "Játék telepítése" gombra kattintva máris könyvtárunkat ékesíti e remek darab, mindezt azonban szerda, azaz augusztus 15. este 7-ig kell kiviteleznünk, és végleg a mienk maradhat. Ráadás, hogy amint "megvettük", a jövő havi DLC-t 10%-kal olcsóbban szerezhetjük majd be.

vissza