Steam Speedrun - hány játékot tudsz megvenni 3 perc alatt?

2016-06-04 12:16:20

Ha lenne 3 perced, hogy annyi PC játékot ragadj magaddal, amennyit csak tudsz, miket vinnél?


 

Igen, ez egy komoly kérdés. A PCGamer jóvoltából egy játékos részt vehet az E3 konferencián, a PC Gaming Show keretében megrendezésre kerülő Steam Speedrunon. Június 13-án az eseményt élőben közvetítik a Twitch-en és a YouTube-on Los Angelesből. A rossz hír, hogy e lehetőséggel csak a városban, vagy annak környékén élők élhetnek. Van még idő kiköltözni!

pcgamer pcgaming show steam speedrun

Később, a hónap folyamán a PCGamer kiválasztja a szerencsés nyertest. És hogy mik a feltételek? Los Angeles, vagy annak környékén élőnek kell lenni, hogy biztosan meg tudj jelenni a PCGaming Show-n 13-án. A Twitter-re kell egy legalább 10 másodperces videót posztolni „#pcgamingshow” felirattal (idézőjel nélkül), melyben el kell mondanod, mit tennél 3 perc alatt végtelen Steam-pénzzel. Emellett természetesen követni kell a PCGamer-t a közösségi portálon. A nyertest június 9-én üzenet formájában értesítik.

A Razer támogatásával rendezett esemény részletei és a jogi tudnivalók az alábbi linken érhetők el, ha pedig nem nyersz, de mégis részt szeretnél venni rajta, foglalhatsz ingyen jegyet a show-ra.

vissza