Star Wars: Jedi Fallen Order – megkezdődött a hype

2019-04-09 20:30:00

"Jól van, jól van! ...most pedig teljesítsd be sorsodat!" – ha idézni szeretnénk a filmekből. A Star Wars: Jedi Fallen Order április 13-án, a Star Wars Celebration keretein belül mutatkozik meg, a reklámkampány azonban már kezdetét vette. Az EA hivatalos oldalára felkerült a játék logója, és a közösségi médiában is hagytak egy kisebb lábnyomot.

Ami elsőre feltűnthet, hogy a cím hatalmas hangsúlyt fektet a Jedi szóra, mely tekintve, hogy padawanként lépünk színre, aki túlélte Palpatine tisztogatását, nem is különösebben meglepő. Az EA Star Wars hivatalos Twitter-oldalán felbukkant egy kisebb teaser is, mely bár csak egy fénykardot mutat, a "Don't stand out." szöveg valószínűleg a narratívára utal, elvégre a 66-os parancs kiadása után a jedik bújdosni kényszerültek.

Tekintve, hogy további információval egyelőre sem a főhős, sem pedig a sztori tekintetében nem rendelkezünk, azt sem tudjuk, kötődik-e a történet az eredeti sagához. Most, hogy ilyen közel kerültünk a leleplezéshez, biztosra vehetjük, hogy e cím nem kerül a rokonok sorsára, kiket még a feltárás előtt süllyesztőbe helyeztek...

vissza