Star Wars Battlefront - nem találod ki mi jár a gyűjtőihez!

2015-09-16 19:16:59

Mondanám, hogy még abba sem hagytuk a replay gomb nyomogatását a nemrég nyilvánosságra került 10 perces gameplay videó alatt a Star Wars Battlefront-tól, ám azóta a videót sajnos törölték. Viszont azt le merem fogadni, hogy az egyedi PlayStation 4-re még mindig fáj a fogatok! Ha eltaláltam (meg ha nem, akkor is) most kapaszkodjatok meg, ugyanis kiderült milyen extrával köszön a Star Wars Battlefront Deluxe Edition!

Biztos rengeteget gondolkoztatok már ezen, hogy vajon lesz-e gyűjtői egyáltalán... Mi is! Én személy szerint már a bejelentés napján előrendeltem a játékot, azonban nagyon erősen elgondolkoztat a dolog, hogy e rendelésemet lemondjam és helyette a gyűjtői kiadást adjam hozzá a kosárhoz, ugyanis az extra, ami jár hozzá, nem más, mint egy egyed Star Wars minihűtő!

star_wars_battlefront_han_solo_fridge-4

star_wars_battlefront_han_solo_fridge-2

star_wars_battlefront_han_solo_fridge-3

Ismerős lehet a sztori már a Call of Duty: Black Ops III Juggernog Edition kapcsán, ahol szintén egy minihűtőt "sóznak ránk" a játék mellé.

A kiadásra a Walmart áruház e-katalógusában figyeltek fel, ahol 130 dolláros, azaz mintegy 36.000 forintos áron volt feltüntetve. A hűtőről érdemes tudni, hogy egy jól ismert "kép", a karbonit-tömbbe fagyasztott Han Solo díszíti a profilját, illetve a hűtő mellett fűtő funkcióval is rendelkezik.

vissza