Star Wars Battlefront 2 - nyilvánosságra került 16 hős kiléte

2017-07-06 18:58:56

Régi arcok is visszatérnek, de újak is csatlakoznak körhöz.


 

A Star Wars Battlefront 2 immáron alfa fázisban van, melynek tesztje épp folyik, így épp itt volt az ideje a szivárgásoknak. Nyilvánosságra került egy lista, mely 16 hős kilétét és képességeiket fedi fel egy redditor jóvoltából. Bár legtöbbjükön nem lepődtünk meg, azonban néhány váratlan megjelenés is felütötte a fejét. Aki kerülni szeretné a spoilerekert, most hagyja abba a cikk olvasását!

star wars battlefront 2

Luke, Leia, Vader, Han, Chewbacca, Boba Fett, Lando, Bossk, valamint Palpatine (mint Darth Sidious) visszatér az első részből, ám az előzménytrilógiából csatlakozik hozzájuk Grievous, Yoda, és Darth Maul is. Rey, Kylo Ren, és Phasma Az ébredő Erőből, valamint a közelgő nyolcadik epizód kapcsán jön a képbe. Érdekesség, hogy Iden Versio, a Battlefront 2 főszereplője is hősként tűnik fel majd. A karakterek képességeiért és leírásáért látogassatok el a Reddit-re!

A lista bár már a nagy nevek egy részét feltüntette, Finn-t, kinek jelenlétét még júniusban erősítették meg az EA Play-en, nem. Ezen okból kifolyólag merjük feltételezni, hogy a felhozatal még nem teljes, így például Jar-Jar Binks, mindnyájunk kedvencének eljövetelére is van esély. A játék november 17-én jelenik meg, így még van idő gondolkozni, kit is fogadnánk szívesen.

vissza
Legolvasottabb cikkek