Star Wars Battlefront 2 - még több részlet érkezett

2017-06-29 21:48:40

Kiderült, hogyan is működik majd a dobozok nyitása, a kártyák használata és a szintlépés.


 

Arra már korábban fény derült, hogy a Star Wars Battlefront 2 megjelenés utáni tartalmai (karakterek, térképek) ingyenesen hozzáférhetők lesznek, azonban találkozunk majd mikrotranzakciókkal. Az első részben elkövették a hibát, mikor rengeteg pályát csak egy-egy DLC megvásárlásával tettek elérhetővé. Niklas Fegraeus a közösség szétesésének elkerülése érdekében gondolja úgy, ez a helyes lépés. Az igazgató számára a Csillagok háborúja egy életérzés, így ha rajongó vagy, családtag vagy. Márpedig a családban megosztjuk, amink van.

Ezen felül most a játékmenettel kapcsolatos információkra is fény derült. Többjátékos módban való fejlődés fő útja a ládák nyitogatása, mellyel felgyorsíthatod a folyamatos. A jelenleg is tartó alfa fázisban többnyire csillagkártyákat és crafting elemeket nyithatunk. Megerősítést nyert továbbá, hogy a fegyverek és járművek testre szabhatók, akárcsak a Battlefield 1 esetében.

Említettük a közönség összetartását a fentiekben... A különféle osztályok úgy lesnek kialakítva, hogy még jobban elmélyítsék, már-már szükségessé tegyék a csapatjátékot. Ezt a Spec Ops vezető írója közölte, márpedig ha kooperatív mókát keresünk, a The Line-nál nem igazán van jobb választás.

Befejezésképp pedig egy örvendetes sztori információ következik: mint kiderül, a Battlefront 2 összeköttetésként szolgál a hatodik és hetedik epizód között. A történet közvetlenül a Jedi visszatér után veszi fel a fonalat, így valószínűleg kiderül belőle, mi történt Luke-kal e 30 évben. Az ifjú Skywalker egyébként fontos szerepet tölt majd be, nem csak marketing céljából kerül be a cselekménybe.

vissza