Star Wars Battlefront 2 - közölték a nyílt béta időpontját

2017-07-10 21:13:50

Két játékmódban próbálhatjuk ki magunkat a megjelenés előtt.


 

Az immáron második Star Wars Battlefront 2-ről az idő múlásával egyre több információ kerül nyilvánosságra. Ennek egyik oka, hogy javában zajlik a zárt alfateszt, ahonnan többen is szorgalmasan tejelik a tudnivalókat, a másik pedig, hogy vészesen közeleg a megjelenés. A november 17-re beütemezett cím, mint kiderült, a nagy debüt előtt egy bétatesztet is felkínál, mely bárki számára elérhető lesz.

Összesen két forgatókönyv szerint játszhatunk majd: az egyik a közkedvelt klón-droid összecsapás, mely a Köztársaság és a Szeparatisták közti erőviszonyokat firtatja. Ezt az E3-on is bemutatott 40 fős Galactic Assault csatában próbálhatjuk ki. A másik a Starfighter Assault, mely egy pörgős űrcsatát takar. Ez eddig csak a játék hivatalos előzetesében bukkant fel, ám az EA bejelentette, az augusztusi Gamescom-on több információt is közölnek róla.

A kezdési és zárási időpontokat pontosan bár nem közölték, annyi biztos, hogy október 6. és 9. napja közt zajlanak majd a küzdelmek. Az előrendelők természetesen ismét előnyben részesülnek, ők már 4-én belevethetik magukat az izgalmakba. Emellett egy Epic Lightsaber Mastery csillagkártyával is gazdagodnak, mely Yodát illeti, valamint Az utolsó jedik bemutatójának örömére exkluzív öltözékekkel Kylo Ren és Rey számára. A többi előrendelői ajándékról ide kattintva olvashattok.

vissza