Star Craft 2: Nova Covert Ops - mikor érkezik?

2016-03-16 20:45:43

A Blizzard nagyon belehúzott mostanság. Új patch érkezett két régi nagy címhez is, a Diablo 2-höz és a Warcraft 3-hoz, ezúttal pedig a Starcraft 2 kap egy missziót, Novával a főszerepben. Örültök?

 

Új küldetés érkezik a Blizzard nagy stratégiai játékához, a Starcraft 2-höz, a szőke bombázóval, Novával és jó pár szaftos ellenséggel. Ráadásul ez még csak az első epizód a háromból. Valerian császár uralkodása veszélybe kerül és néhány Ghost is eltűnik valamilyen rejtélyes oknál kifolyólag. A játékos feladata felderíteni az események hátterében álló összeesküvést, amelynek mozgatórugója a Defenders of Man nevezetű Terrán csoport.

Ha felkeltette érdeklődéseteket a sztori, az első epizódot 7,50$-ért beszerezhetitek, de lehetőségetek van előrendelni a bundle-t 15$-ért. Ha nincs meg a Star Craft 2 egyik kiegészítője sem, aggodalomra semmi ok, ugyanis az ingyenes Starter Editionhöz is megvásárolhatjátok a plusz missziót. A megjelenésre március 30-ig kell várni, de  addig is megnézhetitek a bejelentő trailert:

https://www.youtube.com/watch?v=ibKGs0dv48Q

vissza