Souls-like Pinocchio játék jöhet?

2021-11-13 16:13:00

A Neowiz és Round8 Studio egy új játékot jelentett be, ami a klasszikus gyerekmese főszereplője körül forog. A Lies of P egy elvont Pinocchio világban játszódik, ahol a gépek átvették Krat fiktív városának irányítását. Pinocchio feladata lesz megtalálni Mr. Geppettot, hogy visszafordítsa a szerencsétlenséget és felülkerekedjenek a gyilkos bábokon, ezáltal megmentve Krat városát a pusztulástól.

Az első előzetes bemutatja a várható játékmenetet és a hangulatot, ami ránk vár a Lies of P-ben, ami tagadhatatlanuk is magán hordozza a Soulsborne játékok komorságát. A város akár Yharnam egyik kerülete is lehetne a Bloodborne-ból és Pinocchio maga is többféle fegyvert használ attól függően, hogy milyen ellenféllel találkozik. Továbbá valamiféle mágia is szerephez jut a sötét utcák felfedezése közben, és egy mechanikus kart is használ a különféle képességekhez.

Ami leginkább érdekesnek tűnik viszont az, hogy a játék "mély narratív döntéseket" szerepeltet majd, bár nem tudni mire és hogyan fognak hatni ezek. A játékot RPG-nek bélyegezték, így jogosan várható, hogy többféle buildet is létrehozhatunk majd magunknak Pinocchio fejlesztésével.

A Round8 Studio bár talán sokaknak ismeretlen, olyan veteránok is dolgoznak náluk, akik a Monster Hunter: World vagy épp a Bless Unleashed sikeréhez járultak hozzá. Az is ígéretes, hogy a pre-alfa játékmenet igencsak jól néz ki, nyoma sincs a korai állapotnak benne. További információk a játékkal kapcsolatban a Busani G-STAR eseményen lesz november 17-én.

vissza
Legolvasottabb cikkek