SOMA - íme az új előzetes

2015-09-10 22:01:58

Nem is olyan régen már láthattunk egy kis ízelítőt a SOMA-ból, most viszont, hogy közeleg a megjelenés, a Frictional Games meglepett bennünket egy újabb trailer-rel új projektjével kapcsolatban. E videóban már nem egy nyugis terepet ismerünk meg sétálással és bolyongással egybekötve. Bepillantást nyerünk a kulisszák, akarom mondani az ajtók mögé, ahol is nem kissé ijesztő dolgok várnak majd ránk. Ha a fejlesztők célja a megfélemlítés volt, örömmel jelenthetem be, hogy sikerült. Az új előzetes pörgős és rémisztő!

Mint kiderült, lesznek ellenfelek, melyek önszántukból nem támadnak ránk, csak a "provokáljuk" őket, vagy mi támadunk először. Emellett lesz, aki habozás nélkül nekünk ront. A legrémisztőbb persze még mindig az, mikor csak áll és néz... nem tudjuk mikor és mi fog történni. Na és persze, hogy nem tudjuk előre melyik ellenfél melyik kategóriába tartozik... Íme tehát az említett videó:

A SOMA szeptember 22-én jelenik meg PC-re, illetve Play Station 4-re. Kíváncsian várjuk mit nyújt majd az Amnesia és a Penumbra játékok készítőinek újabb üdvöskéje.

vissza