Sok régi, kedvelt pályával tér vissza a CoD:BO3 Zombies Chronicles

2017-05-15 12:34:03

Új térképcsomag, melynek minden eleme korábbi részből lesz áthozva és felújítva.


 

Az Activision a közelmúltban jelentette be, hogy novemberig sem maradunk Call of Duty nélkül, ugyanis nemsokára debütál a Black Ops III-hoz egy map pack, melyben csak és kizárólag a korábbi részekben közkedvelt pályák térnek majd vissza. A cég egy előzetessel is megörvendeztette ezen bejelentését, így szemügyre is vehetjük, miről van szó.

Hatalmas szerepet kap a Nacht der Untoten, a játék történetének első Zombies térképe. Jellegzetes elemeit, mint a graffitiket, és a titokzatos dobozt is láthatjuk, mi több, új megvilágítással és vizuális effektekkel ruházzák fel. Nem titok, hogy az egyik legemlékezetesebb pályáról beszélhetünk, hiszen e korlátozott játéktér teljesen más élményt nyújt, mint más térképek kiterjesztett, sokszor bonyolult környezete.

Emellett szintén e csomaggal érkezik a Verruckt, a Shi No Numa, a Kino der Toten (World at War), a Shangri-La, a Moon, az Ascension (Black Ops), és az Origins (Black Ops II). A Zombies Chronicles május 16-án jelenik meg PlayStation 4-re. A PC-s és Xbox One-os verzió később debütál, a dátum azonban egyelőre nem ismert, de ha korábbi DLC-ket veszünk figyelembe, várhatóan kb. egy hónap múlva kaphatják a többiek is kézhez. Az ára 30 dollár, ami a megszokott összeg kétszerese, azonban tekintve, hogy négy map helyett nyolcat kínál, érhető a dolog.

vissza