Snoke lehet Darth Vader a Star Wars 7. részében?

2016-01-17 09:47:39

Az új fő-fő gonoszról nem lehet tudni honnan jött miért jött és mit akar, egyszerűen csak mozgatja a bábukat és pont ezért olyan izgalmas Snoke karaktere.


 

Sokak olyan elméleteket gyártanak, hogy ő Palpatine vagy éppen Anakin aki mégsem halt meg annyira. Utóbbi bizonyítására ezt a képet posztolta Ryan Higgins a Twitter-én. A legtöbben mégis abban hisznek, hogy az új gonosz nem más mint Darth Plagueis. Mielőtt te is legyártanál egy ilyen elméletet inkább gondolj arra a tök egyszerű feltevésre, hogy Snoke csak simán Snoke, nem Vader vagy valaki más, plusz a VIII. részben kiderül majd minden, arra pedig csak 2017. májusáig kell várni.

CYFWciaUkAA18H3

A két karakter közötti hasonlóságok tényleg szembetűnőek. például mind a két karakter arcán és homlokán mély sebhelyek tátongnak, plusz a megégett bőr is megegyezik, sőt ha Snoke orrát tüzetesebben megvizsgáljuk látszik, hogy törött és talán csonka is. Ami érthetetlen és egyben ezt az elméletet meg is semlegesíti, ha tényleg Snoke Vader, miért Andy Serkis alakítja a gonoszt és nem Hayden Christensen?

muswx2k-behind-the-scenes-photos-of-star-wars-episodes-1-6-and-much-more-jpeg-78077 anakin_swampthing05

Emlékeztetnék mindenkit, hogy a VII. rész bemutatásáig olyan konspirációkat gyártottak a nagyokosok, miszerint Kylo Ren igazából Luke, és persze jól meg is magyarázták...

vissza
Legolvasottabb cikkek