Sniper Elite 5 – mélyreható betekintés a fegyverek sokszínűségébe

2022-04-19 20:21:00

Bár korábban a fejlesztők közzétettek már egy videót, melynek középpontjában a fegyverek álltak, és elmondták, összesen mintegy 200 opció közül válogathatunk majd annak érdekében, hogy saját játékstílusunkhoz, és a küldetés elvárásaihoz igazíthassuk arzenálunkat. A legújabb, Weapons and Customisation címre keresztelt előzetesben viszont még mélyrehatóbban ismerhetjük meg a testreszabás csínját-bínját.

Érdekesség, hogy a Rebellion Bruce Cromptonnal, a neves hadtörténésszel, valamint a Birodalmi Hadtörténeti Múzeummal és a Royal Armouries Múzeummal is együtt dolgozott, hogy pontos referenciaképeket kaphassanak és hangfelvételeket rögzíthessenek különféle dolgokról a maximális hitelesség biztosítása érdekében. 

A Sniper Elite 5 a franchiseban még soha nem látott testreszabási szinttel kecsegtet, melynek keretein belül nem csak a távcsövekkel babrálhatunk, de a csőtorkolatot, a tárat, a támasztékot, az irányzékot és megannyi mást saját ízlésünkhöz és stílusunkhoz igazíthatunk. Erre egyébként a játékmenet során több alkalmunk is lesz, a menün kívül a pályákon elhelyezett munkapadoknál is iktathatunk be változtatásokat.

A játék megjelenése május 26-án esedékes PC-n (Epic Games Store, Steam, Windows Store), Xbox One-on, Series X|S-en, valamint PlayStation 4/5-ön. Az előrendelők a Wolf Mountain címre keresztelt Target Führer kampányküldetéssel gazdagodnak, melynek során Hitler privát, hegyi menedékhelyére kell beszivárognunk és a lehető "legötletesebb" módon kell likvidálnunk őt.

vissza